Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Spletna trgovina Modni Čevlji

Živjo, moje ime je Janja! Tole pa je moja zgodba, ki bi ti jo rada predstavila …

 

Kot vsaka ženska, sem tudi jaz nora na čevlje. Zares nora. Moja omara presega preko 40 parov čevljev J. Pa si jih še vedno kupujem. Različnih barv in oblik, od pisanih do eno barvnih, od visokih petk pa do natikačev.

 

Že od nekdaj se mi zdijo čevlji najpomembnejši kos stajlinga, s katerim močno poudariš svojo osebnost. Kadar se odpravim na morje ali na kak daljši izlet, si le težko izberem katere natikače, petke ali supergice si naj vzamem.

 

Počasi je začelo zmanjkovati trgovin s čevlji, kjer še nisem bila in kjer bi imeli še kaj novega za ponuditi. Prijateljica mi je nekega dne svetovala naj si pogledam tudi na spletu trgovine z obutvijo. Priznam, bila sem kar malo v dvomu o nakupu na spletu.  Pa sem vseeno poskusila. Pregledala sem kar nekaj spletnih trgovin, in skoraj pri vsaki našla kak zanimiv par. Tudi s plačilom nisem imela težav, saj mi jih GLS dostavna služba pripeljala kar na dom. Tako sem začela nakupovati obutev večino preko spleta.

 

Tako sem nekega dne dobila super idejo. Kaj, ko bi tudi jaz prodajala čevlje? In res, s pomočjo mojega fanta, sva ustanovila podjetje Modnicevlji.si. Našla sva primerno podjetje, ki je uredilo spletno trgovino. Sama pa sem med tem našla polno idej kakšne čevlje bi prodajala.

 

Nismo običajna spletna trgovina, ji bi le prodajala in prodajala. Resnično živimo in iščemo nove ideje zate modna navdušenka nad čevlji. Trudimo se, da bi ti ponudili nekaj novega, lepega, predvsem pa bežimo od klasike. Iščemo nove ideje s katerimi lahko tudi tebi polepšamo dan.

 

V prihodnje pa zate pripravljamo nov modni hit poletja, ki bo malce drugačen. Spremljaj nas preko Facebooka in pejemaj naše novičke in boš v kratkem našla hud izdelek …

 

Zate vedno v pomoč pri izbiri in drugih nasvetih v zvezi z obutvijo na info@modnicevlji.si ali preko telefona na 031 8888 90

 

Janja iz Modnihcevljev.si